Požar na gradskoj deponiji

Na Gradskoj deponiji na Klisi, u popodnevnim časovima izbio je požar.
Požar na gradskoj deponiji
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje, povređenih nema, a više vatrogasnih ekipa je na terenu i gasi vatru. 
 
Sumnja se da je požar podmetnut, jer se desio na lokaciji deponije koja se inače ne koristi, navodi u saopštenju JKP Čistoća.
 
Radnicima JKP Čistoća i vatrogasnoj brigadi, koji sa svom raspoloživom mehanizacijom i cisternama sa vodom gase požar, priključili su se i radnici drugih javno-komunalnih preduzeća, i preduzeća "Transnafta", te se i kamionima posipa zemlja na delove deponije, koji su zahvaćeni vatrom.
 
"U požaru nema povređenih, niti opasnosti po građane Novog Sada i njihovu imovinu. U pojedinim delovima grada oseti se jak neprijatan miris. Uzrok će utvrditi policija, a javnost će biti upoznata sa detaljima", dodaje se u saopštenju.
 
Podsetimo, prošle godine je požar na deponiji na istoj lokaciji trajao danima, a u pojedinim delovima grada osetio se jak neprijatan miris.
 
  • vatrogas

    27.08.2018 23:08
    ako deponija nema upotrebnu dozvolu a na nju odlažu smeće, prijaviti ih komunalnoj inspekciji kao što su oni revnosno onog što je čistio
  • Djura

    27.08.2018 13:49
    @Miki
    Jos bi dodao i gradsku cistocu koja prospe svu nakupljenu tecnost (onaj najsmrdljiviji deo) iz kontejnera, tu gde ga i prazni. pa posle automobili to razvuku kroz celu ulicu.
    Video sam jednom kako im kroz neku rupu na kamionu cure hektoliktri tog sr**a i oni ladno cepaju tako kroz citav centar grada. To je bilo mislim vikend kada je bio i Exit. Turisti su sigurno bili oduseljvani centrom grada ;)
  • Miki

    27.08.2018 11:22
    Novi Sad, grad smrad
    Novi Sad je jedini grad koji smrdi i u centru i na periferiji. Stvarno je neverovatno kolika je nebriga rukovodstva grada vezana za sve komunalne aktivnosti. Fekalije celog grada direktno izlaze u Dunav na mestu koje bi trebalo da bude biser grada, na setalistu preko puta tvrdjave. To je najuzi deo centra grada. Smrad do onesvescivanja.
    Slag na tortu od go,,na je deponija, smrdljiva vestacki napravljena planina koja smrad sa keja ojacava svojim kancerogenim dimovima i smradom.
    I onda vam se pojavi pametnjakovic koji kaze da je najveci problem grada "veliki" SPENS i da ga se pod hitno treba resiti!!??
    Da li u ovih 300000 ljudi ima neko ko moze tom geniju da kaze - Da li si ti normalan!!??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti