U toku prijavljivanje za peti festival "Dobro došli na Naselje"

Peti festival "Dobro došli na Naselje" održaće se 29. septembra na Novom naselju, na livadi između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića.
U toku prijavljivanje za peti festival "Dobro došli na Naselje"
Foto: 021.rs
Organizatori pozivaju, kako navode, sve umetnike u najširem smislu te reči: muzičare, dramske trupe, plesače, vajare, primenjene umetnike, slikare, fotografe, animatore, kao i brojne aktiviste, organizacije, zanatlije, kolekcionare, društveno odgovorne preduzetnike, dobre sugrađane i sve ostale koji imaju i žele nešto da pokažu da se prijave na konkurs za učešće na festivalu.
 
Konkurs je otvoren do 22. septembra, a prijava se može preuzeti na sajtu: www.novokulturnonaselje.rs. 
 
Prema rečima organizatora, festival će petu godinu za redom okupiti umetnike, ljubitelje kulture i komšije različitih uzrasta i još jednom ojačati inicijativu za kulturnim centrom na Novom naselju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti