FOTO: Poplava u stanu u Balzakovoj, voda se slivala niz fasadu

Do poplave u stanu u Balzakovoj 43, na Limanu, došlo je danas u podnevnim časovima.
FOTO: Poplava u stanu u Balzakovoj, voda se slivala niz fasadu
Foto: 021.rs
Voda se slivala niz fasadu objekta od petog sprata do prizemlja. Jedan od očevidavaca rekao je za 021.rs da se voda slivala niz fasadu u velikim količinama. 
 
"Kao mali vodopad", dodao je.
 
Kako je rečeno u Novosadskoj toplani za 021.rs, njihov radnik je izašao na teren i zaustavio izlivanje vode. Dalje postupanje je u nadležnosti firme koja se bavi održavanjem objekta.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, razlog poplave u stanu mogao bi da bude taj što su stanari skinuli radijator, nisu postavili ventil, a voda se puštala u grejni sistem.
 
  
  • komsija

    22.09.2018 21:35
    radijator
    I kod nas kada se skida radijator mora da se prijavi toplani. Mislio sam da to svi radimo, ali svakim danom otkrivam (naročito iz komentara) da je sve više i više onih koji niti poznaju propise niti mare za njih.
  • Vojvosadjan

    22.09.2018 13:50
    Naučniče i moj neprijatelju, malo bolje pročitaj moj komentar pa vidi šta sam napisao, mani se procenata. Pišem na osnovu onoga što sam "proživeo" usko vezan za struku i tematiku živeći u Austriji i Švedskog. Bez namere da čeprkam po netu dokazujući tebi da sam u pravu a ti me demantuj.
  • Bilja

    21.09.2018 18:02
    Za popravku ili zamenu radijatora potrebno je dobiti saglasnont toplane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti