FOTO: Ponovo izmenjen način parkiranja prekoputa Banovine

Na parkingu prekoputa Banovine, manje od mesec dana nakon uvođenja mesta za parkiranje autobusa, došlo je do novih promena i sada se tu ponovo mogu parkirati automobili.
FOTO: Ponovo izmenjen način parkiranja prekoputa Banovine
Foto: 021.rs

Ponovo je moguće da se automobili tu parkiraju od 18 časova do 9 sati ujutru, u režimu crvene zone, što se samo delimično poklapa sa vremenom u kojem se naplaćuje parkiranje, koje traje od 7 do 21 čas.

Turistički autobusi mogu na tom mestu privremeno da stanu i ostave putnike u periodu od 9 do 18 časova.

Ovim rešenjem lokalna vlast je popustila pred zahtevima stanara koji su tražili da im se omogući parkiranje, jer su, pretvaranjem tog prostora u stajalište turističkih autobusa, gradske vlasti ukinule desetak parking mesta u delu grada koji već ima velike probleme sa manjkom parkinga. 

Proteklih nedelja, stanari su se žalili i da autobusi idu preko zelene površine jer ne mogu da prođu uskim kolovozom.

  • Nikola

    03.10.2018 21:29
    @Gari
    A latinicu „razumu“? Ne znam otkad se pisma razumeju, pre bih rekao da se čitaju ili poznaju. Ako su stranci, neće razumeti ni ćirilicu ni latinicu već samo engleski. Ima tu i domaćih autobusa koji prevoze strane turiste ili decu na ekskurzijama.

    Kad smo već kod jezika i pravopisa, trebalo bi da odluče da li će pisati „od 9 do 18 h“ ili „9 – 18 h“. Ovo što trenutno piše nije ispravno.
  • Turistički radnik

    03.10.2018 12:32
    Ko je lud?
    Gospodo trenutno je tu 23 nepropisno parkiranih automobila. Znači mi što poštujemo propise smo ovce a vi što se tako parkirate ste pametnjakovići. Mi što želimo zaustaviti autobus da grupa izađe smo budale. Ja ne ulazim u to zašto je ova ulica izabrana za privremeno stajalište za autobuse ali vi ljudi stvarno preterujete. Trenutno ni automobili ne mogu normalno proći. Parking servis da radi svoj posao.
  • Gari

    02.10.2018 15:46
    Odlicno je da turisti (stranci) razumu cirilicu na znaku !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.