U KCNS tribina "RTV između politizacije i profesionalizma"

Tribina "RTV - između politizacije i profesionalizma" održaće se danas, 28. juna, u 17.30 sati u Kulturnom centru.
Na tribini će govoriti  glavna i odgovorna urednica Prvog programa Radio Novog Sada Milada Popović, smenjeni programski direktor RTV Slobodan Arežina, bloger i učesnik emisije ,"U nedostatku dokaza" Tibor Jona, pomoćnik direktora RTV-a Jožef Klem, glavni i odgovorni urednik NS Reportera Milorad Bojović i osnivač i direktor ,"Kolor Pres Grupe" Robert Čoban.
 
Moderatorka je predsednica Društva novinara Vojvodine Eržebet Pap Reljin.
 
Hoće li se javni servisi osloboditi političkog tutorstva? Mogu li građanski protesti nešto da promene? Kako su plate zaposlenih postale tema razdora? Da li su novinarske i medijske organizacije dovoljno glasne u svom negodovanju? Jesu li urednici RTV-a zaista nepokolebljivi borci za javni interes? Kako zaista objasniti da je kritičko mišljenje važno? Učesnici će govoriti o ovim temama.

Teme

RTV
  • dr Kiki

    28.06.2016 14:18
    Bar nije na budzetu
    Koji je kredibilitet urednika NS Reportera?
    Pa bar nije na budzetu, sto je vec veliki plus u odnosu na novinare funkcionere!
  • Radovan 4

    27.06.2016 21:52
    Kakvu težinu ima gl. i odgovorni urednik NS reportera, lista koji se razbacuje po samoposlugama, a jadne blagajnice preklinju kupce da ga uzmu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič