Festival lampiona u nedelju na keju za pomoć ugroženoj deci

Humanitarna manifestacija "Festival lampiona" na kojoj će se prikupljati novac za dečje paketiće, održaće se u nedelju, 11. decembra kod kafea "Cepelin" na Keju žrtava racije.
Na festivalu će se prodavati lampioni, koji koštaju 300 dinara, a prikupljena sredstva će biti namenjena za ugroženu decu širom Srbije.
 
U fondaciji "Osmeh na dar", koja organizuje događaj, navode da žele da pomognu onima kojima je pomoć neophodna, te da pokrenu aktivizam kod mladih.
 
"Želimo da u društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje,  vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe", kažu u fondaciji.
 
"Festival lampiona" će početi u 17 časova, a više o ovom događaju možete saznati OVDE.
  • dobrotvorka

    08.12.2016 16:12
    Odlična ideja
    Svaka čast. Imam predlog da svi posetioci ponesu masku (da skrenu pažnju na probleme) jer će se manifestacija održati na KEJU ŽRTAVA SMRADA KANALIZACIJE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič