Tribina "Razbijanje istorije" danas u Medija centru Vojvodine

Tribina "Razbijanje istorije", povodom razbijanja izložbe o Vukovaru u Novom Sadu, održaće se u utorak, 13. decembra u Medija centru Vojvodine.
Neka od pitanja koja će se pokrenuti na tribini su da li Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Albanci mogu imati funkcionalna društva u kojima će međusobno sarađivati i graditi poverenje. Takođe, govoriće se i o tome da li su slika društva vandali koji su razbili izložbu o Vukovaru ili pak predstavnici vlasti, čija je reakcija izostala.
 
Na tribini će govoriti pisac Bojan Krivokapić, Nemanja Stjepanović iz Fonda za humanitarno pravo, Sofija Todorović iz Inicijative mladih za ljudska prava i predstavnik Vojvođanskog građanskog centra Željko Stanetić.
 
Podsetimo, izložba "Vukovar - ubijanje jednog grada", koja je bila postavljena u prolazu Milana Mladenovića, u Zmaj Jovinoj 22, uništena je u utorak, o čemu više možete pročitati OVDE.
 
Tribina počinje u 19 časova.
  • Микица

    11.12.2016 11:52
    Ставиш хрватску војску на постере, намерно изазовеш реакцију каква се очекивала, назовеш Србе кривцима и ето пуна каса НВО од финансијера са запада. Ипак се и даље мора правдати уништавање Југославије и оцрњивање Срба као главних криваца...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".