Izložba fotografija retkih divljih životinja od 9. marta na Spensu

Fejsbuk grupa "Fotografi prirode Srbije" imaće izložbu fotografija retkih divljih životinja, pejsaža i makro fotografija od sutra, 9. marta na Spensu.
Izložba je nastala kao rezime trogodišnjeg postojanja te grupe, koja trenutno ima preko 6.000 članova.
 
Od četrdeset autora koji su se predstavili svojim radovima, osim iz Srbije, ima autora iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije.
 
Članovi grupe, osim predivnih fotografija dele i svoja iskustva i znanja o prirodi i njenom očuvanju: determinišu se retke i ugrožene vrste, pomaže se povređenim divljim životinjama, daju se saveti za hranjenje životinja u toku zime, upućuju se članovi kako i gde da reaguju ako primete nedozvoljeno uništavanje prirodne sredine i ugrožavanje divljih životinja.
 
Izložene fotografije su otvoreni poziv svim ljubiteljima prirode da se pridruže ovoj grupi i da podele svoje fotografije i iskustva.
 
Izložba će biti postavljenana prvom spratu Spensa do 16. marta. Otvaranje je u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič