Wovenhand 18. maja svira u Firči Tink Tank studiju

Čuveni američki bend Wovenhand održaće koncert u četvrtak, 18. maja u Firči Tink Tank studiju.
Dejvid Judžin Edvards (David Eugen Edwards), jedan od najznačajnijih autora američke alternativne scene, dolazi u Srbiju sa svojim bendom Wovenhand nakon šest godina pauze u organizaciji koncerte agencije Rock svirke. 
 
O svom muzičkom odrastanju i uticajima Dejvid kaže: "Pevao sam u crkvi u dečjem horu. Najpre sam svirao violinu, pa onda klavir i potom bubnjeve, dugi niz godina... da bih konačno otkrio gitaru. Kultura Indijanaca je oduvek uticala na mene na toliko mnogo načina tokom mog života. Da znate da baš jeste. Kada sam stvarno počeo da slušam i tragam za muzikom, dohvatio sam se odmah najtežih stvari. Ne samo iz roka, mislim, već i iz svih drugih oblika muzičkog izražavanja. Od drevne indijanske do starovremske muzike sa planina, sa kojom sam najbliži, pa sve do afričke, ciganske, persijanske i istočno-indijske. Baš sve sam slušao, u stvari. Uvek sam tražio i voleo ono što nazivaju tradicionalnom muzikom, sa svih strana Zemlje, iz svih ljudskih plemena i na svim jezicima."
 
Pesmu "Come Brave" sa novog albuma Wovenhanda možete preslušati OVDE.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič