Tribina "Akademski rad srpske dijaspore u Saveznoj Republici Nemačkoj" 24. juna

Tribina Akademski rad srpske dijaspore u Saveznoj Republici Nemačkoj – specifičnost i rad Prvog Društva Inženjera i Tehničara "Nikola Tesla" održaće se u subotu 24. juna u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra, sa početkom u 18 časova.
Autor i predavač je Tanasije Rajić.
 
Predavač će na tribini dati odgovore na sledeća pitanja: Kako se organizuje srpska dijaspora u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg i koji su osnovni problemi sa kojima se danas suočava?
 
Kako reaguje nemačko društvo na strukturnu promenu srpske dijaspore u Nemačkoj: od „gastarbajtera“ do akademskih specijalista i nosioca modernog nemačkog društva?
 
Šta Nemci znaju, a šta smo mi dužni da im predstavimo o naučnim dostignućima srpskih velikana?
 
Šta je osnovna vizija i misija prvog društva inženjera i tehničara iz Štutgarta i kako društvo ispunjava svoju misiju danas, koje su opcije moguće u budućnosti?
  • B

    24.06.2017 19:36
    Svaka čast
    Svaka čast za temu! Nešto mi se čini da će to društvo inženjera i tehničaraiz Srbije u Nemačkoj biti samo još masovnije. I neće biti jedino...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič