U nedelju pešačenje nemarkiranim stazama Fruške gore

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 16. jula organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore".
U nedelju pešačenje nemarkiranim stazama Fruške gore
Foto: 021.rs
Ruta će biti: Beočin selo - Oljin vodopad - vodopad na Gavranovom potoku - Beočin selo.
 
Polazak je u 8:20h, redovnom autobuskom linijom broj 78 za Beočin selo. Autobus kreće sa Međugradske autobuske stanice i staje kod Lutrije, Futoške pijace i Mosta slobode. Povratak je autobusom iz Beočin sela u 15 ili 17.55h.
 
Obavezne su dobre planinarske cipele, štapovi i dugačke pantalone. Staza ima dosta uspona i silazaka i namenjena je planinarima sa dobrom kondicijom. Pešačiće se do šest časova. Akcija nije pogodona za početnike.
 
Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Vodič će biti Mihajlo Lončar, od koga se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na broj telefona 063/813-2783. Više informacija na internet prezentaciji društva na adresi: www.pdnaftas.org.rs
  • Zivan

    12.07.2017 15:50
    Očekujem da Naftaši pešače i na plus 40 C...
  • Milica

    12.07.2017 14:43
    Predivna akcija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".