Kreativna biblioteka Američkog kutka na Štrandu

Američki kutak tokom avgusta u svom prostoru, u Petra Drapšina 3, radi pre podne od 9 do 14.30 časova, dok se popodnevne aktivnosti premeštaju na Štrand, na Špic, gde će se odvijati brojne kreativne radionice za decu i mlade.
"U okviru Kreativne biblioteke, kako smo nazvali našu biblioteku na Štrandu, od 3. do 31. avgusta, biće ponuđeni najčitaniji materijali, a na raspolaganju će biti i brojne društvene igre, stripovi i časopisi koje inače možete pronaći kod nas", navode u Američkom kutku. 
 
Kreativna biblioteka radiće svakog radnog dana od 16 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova.
 
Na Fejsbuk stranici www.facebook.com/acnovisad/ mogu se dobiti obaveštenja o temama radionica. Biće tu radionice reciklaže, pletenja prstima, pravljenje cvetnih aranžmana, šaha, dekupaža, konverzacije na engleskom jeziku i brojne druge.
 
Radionice u okviru Kreativne biblioteke su besplatne, a održavaće se svakodnevno od 18 do 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič