Besplatna priprema za SAT ispit u Američkom kutku

Besplatna pripremna nastava za polaganje SAT ispita organizuje se u Američkom kutku.
Besplatna priprema za SAT ispit u Američkom kutku
Foto: Pixabay
Časovi će se održavati svakog ponedeljka od 19h do 20h.
 
SAT je test​ ​neophodan za upis na većinu američkih koledža i univerziteta. Kako prijave na mnoge američke univerzitete počinju krajem trećeg razreda srednje škole i za vreme četvrtog razreda, preporučljivo je imati rezultate SAT-a već u trećem srednje.
 
SAT test sastoji se iz dva dela - jezičkog i matematičkog. Oba dela biće detaljno obuhvaćena pripremama, a "InterAction" će na časove pozvati goste koji studiraju ili su studirali na nekom od američkih koledža da podele svoja iskustva.
 
Ko želi da pohađa besplatne pripreme treba da je član Američkog kutka (članstvo je besplatno) i da popuni online formular.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič