Predstava "Pipi Duga Čarapa" 22. decembra u KCNS

Predstava "Pipi Duga Čarapa" u izvođenju glumice Jelice Brestovac, biće izvedena u petak 22. decembra u Velikoj sali Kulturnog centra u 16.30 časova.
Za režiju je zadužen Cvetin Aničić, dok je scenografiju uradila Aleksandra Kudjeljić. 
 
"Pipi Duga Čarapa" je lepa, duhovita, vesela, interaktivna priča, koja govori o neobičnoj devojčici i njenim avanturama. Predstava podstiče decu na maštu i igru, i ono, što je jako važno, budi svest o jednakosti, prihvatanju različitosti, o ljubavi prema svim ljudima na planeti, kao i prema životinjama.
 
Predstava ima dosta muzike iz dalekih krajeva sveta, a Pipi tako snažno i maštovito dočarava te svetove, da svako, uz malo mašte, može da ih doživi. Deca aktivno učestvuju tokom cele predstave, važno je drugarstvo, igra i ljubav prema celom svetu.
 
Predstava traje 45 minuta. Cena pojedinačne karte iznosi 200 dinara, a na grupne posete (više od 50 osoba) cena je 180 dinara.
  • novosadjanka

    21.12.2017 20:57
    Sve preporuke za ovu predstavu,tako jednostavna a tako odlična.Jelica je divna,sama glumi i vodi decu,a i nas roditelje kroz razne zemlje sveta.Uz maštu,pesmu i igru smo bili na jednom divnu putovanju.Hvala Jelice,očekujemo još neku novu predstavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič