Milica Mandić ostala bez šanse za medalju na Olimpijskim igrama

Olimpijska šampionka iz Londona, tekvondoistkinja Milica Mandić ipak nije dobila šansu da kroz repesaž dođe do bronzane medalje na Igrama u Riju.

Milica je večeras izgubila u četvrtfinalu u kategoriji preko 67 kilograma od svetske šampionke Bjanke Valkden iz Velike Britanije, ali se neće boriti za bronzu kroz repasaž jer je Valkden izgubila u polufinalu od Kineskinje Zeng Šujin sa 4:1.

Svetska i evropska šampionka Valkden je protiv Milice Mandić  trijumfovala sa 5:0 u poenima, po rundama rezultat je bio 1:0, 0:0, 4:0. Naša tekvondoistkinja nikako nije uspevala da pronađe način kako da zada udarac protivnici koja je do samog kraja imala minimalnu prednost, a onda su krenuli Milicini napadi na sve ili ništa što je Valkden iskoristila i ubedljivo trijumfovala.

Mandićeva je pre ovog meča u 1/8 finala savladala Norvežanku Tinu Skar sa 8:2.

Podsetimo, srebrnu medalju u tekvondou za Srbiju već je osvojila Tijana Bogdanović u kategoriji do 49 kilograma.

  • Realno

    20.08.2016 22:55
    Glavu gore
    Glavo gore devojko, ti si zlatna i mi te volimooooo... Ti si Mica ubica sa ili bez medalje, nije bilo srece :)

    Bices ti u Tokiju zmaj !!!
  • Realno

    20.08.2016 22:21
    :)
    Nema veze, bice Tokijo :) Milica je zlatna odavno !!!

    Podrska za broznu ako doje :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016