Svečani doček paraolimpijaca u ponedeljak

Svečani doček paraolimpijaca biće organizovan u ponedeljak ispred Starog dvora Skupštine Beograda, rekao je predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević.

Na tradicionalnom mestu proslave uspeha srpskih sportista doček je zakazan za ponedeljak od 19 sati, a sat vremena ranije počinje muzički program. Nikodijević je pozvao sve građane da pozdrave paraolimpijce posle velikog uspeha u Riju i pokažu im da su šampioni svakog dana.

Paraolimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Skupština grada Beograda, zajednički će organizovati doček srpskim paraolimpijcima koji su osvojili devet medalja na Igrama u Riju.

Muzički program sa platoa Starog dvora počinje u 18 časova. Nastupiće Dejan Petrović Big Bend kao i grupa THCF.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016