AO 2018: Jorovićeva u glavnom žrebu na svom prvom grend slemu

Srpska teniserka Ivana Jorović priključila se Aleksandri Krunić u glavnom delu žreba za Australijan open, plasiravši se prvi put u karijeri na jedan grend slem turnir.
Jorovićeva je, kao 279. sa VTA liste, ostvarila i treću pobedu u kvalifikacijama, a završnoj rundi je sa 6:3, 6:3 savladala Holanđanku Bibijanu Skofs, piše Blic sport.
 
Posle ove pobede nad 202. teniserkom sveta, za koju joj je bilo potreban 81 minut nastupa, srpska igračica će u prvoj rundi uvodnog ovogodišnjeg grend slema igrati protiv četvrtog nosioca, Jeline Svitoline iz Ukrajine.
 
Ivana Jorović je rođena 3. maja 1997. u Čačku, a ovoj 20-godišnjakinji je najbolji plasman na rang listi Ženske teniske asocijacije bila 134. pozicija ostvarena 24. oktobra 2016.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).