Partizan eliminisan iz Lige Evrope

Fudbaleri Partizana nisu se plasirali u osminu finala Lige Evrope pošto su danas u revanšu izgubili sa 2:0 od Viktorije Plzenj.
Prva utakmica u Beogradu završena je 1:1, a pobedu Viktoriji u revanšu doneli su Mihael Krmenčik u 67. minutu i Aleš Čermak u nadoknadi vremena.
 
Utakmica nije obilovala velikim šansama, a Viktorija je igrala sigurno i iskoristila svoju priliku.
 
Lukas Hejda je ubacio loptu u šesnaesterac ka Krmenčiku, koji je bio bolji u duelu sa Bojanom Ostojićem i odličnim udarcem savladao Vladimira Stojkovića. Partizan posle primljenog pogotka nije ozbiljnije ugrozio češki klub, a pred kraj je krenuo na "sve ili ništa" pa je Viktorija iz kontranapada dala i drugi gol.
 
Srbija je ostala bez predstavnika u Ligi Evrope, pošto je dan ranije u šesnaestini finala eliminisana i Crvena zvezda.
  • B

    24.02.2018 22:07
    budimo realni
    I zvezda i partizan su stigli dalje nego što po kvalitetu zaslužuju. Nije to naša liga da im se sviraju penali po potrebi.
  • dudd

    22.02.2018 22:27
    d
    Sramoto, prevarantu, mars iz partiyana djukicu, da li je sad svemu kraj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).