Srbija večeras dočekuje Izrael na Karađorđu

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Novom Sadu igra protiv Izraela drugu utakmicu pod vođstvom novog selektora Slavoljuba Muslina.

Selektor smatra da Srbija ima dovoljno dobre igrače koji mogu da stvore preoznatljivu igru.

- Biće promena u odnosu na sastav koji je igrao protiv Kipra, šansu će dobiti i oni igrači koji nisu igrali u prvom meču ili su imali manju minutažu. Iz treninga u trening sve je bolje, ukazujemo na greške iz prvog meča, sve snimamo. Radimo, trudimo se da postignemo što više za ovo vreme koliko smo zajedno, mislim da ćemo do prve kvalifikacione utakmice biti spremni - zaključio je Muslin.

Aleksandar Kolarov veruje da će se ponovo sa saigračima radovati na Karađorđu.

- Mislim da svakog dana sve ide na bolje. Naravno da treba malo vremena da se uigramo, ali pred nama su još dve utakmice i moramo što pre da se prilagodimo i prihvatimo zahteve selektora. Iskreno se nadam da ćemo u tome uspeti i da bi već za prvi meč na startu kvalifikacija sve trebalo da bude na svom mestu - veruje Kolarov.

Ulaznice za ovaj prijateljski meč se prodaju po ceni od 600 dinara za zapad, 400 za istok i 200 za sever i jug. Meč počinje u 20.15h, a Radio 021 će danas tokom dana podeliti više karata za ovaj duel.

Podsetimo, u  prijateljskom susretu odigranom prošle sedmice u Užicu, Srbija je pobedila Kipar sa 2:1.

  • novi sad

    31.05.2016 19:50
    hoce moci da se posle utakmice da se slika sa igracima?
  • Observer

    31.05.2016 13:17
    200 dinara za Sever i Jug je OK, ali zapad i i stok su trebali biti jeftiniji s obzirom na "kvalitet" igara nasih fudbalera-starleta :)
  • JO

    31.05.2016 11:11
    Splavaroši
    Pa sa ovom cenom karata neće biti ni 5000.Umesto da podele deci besplatno karte oni i dalje klepeću cenu ko da su neki igrači u pitanju.Za 600 din bolje da popijem koju kafu i sok u nekoj bašti nego da gledam ono prenemaganje ko u Užicu.A i dan odigravanja nije dobar.Nijedan splav ne radi utorkom pa neće biti pijanke i starleta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.