Lalatović: Zaslužili smo pobedu, ali smo sami krivi

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović, ocenio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu protiv Dinama iz Minska, ali i da posle 1:1 ima šanse za da se plasira u narednu rundu.

"Zaslužili smo da pobedimo 1:0, ali nismo uspeli. Videli smo da možemo sa njima i nadamo se da ćemo u revanšu imati više sreće u završnici. Ko bude bio bolji u revanšu, neka prođe dalje", rekao je Lalatović posle utakmice na Karađorđu.

On je naveo da je zadovoljan igrom, posebno u prvom poluvremenu, ali i da je ljut zbog grešaka.

"Jako mi je žao što smo na takav način primili gol pred kraj utakmice. Sami smo krivi, jer kada igrate protiv ovakve ekipe morate da imate koncentraciju svih 90 minuta. Oni imaju bolji rezultat od nas, ali imamo aktivan rezultat za dalje", kazao je Lalatović.

Po njegovim rečima, igrači Vojvodine su bili svesni da će imati problem ako stanu u drugom poluvremenu. "Publika nas je nosila u prvom poluvremenu, igrali smo na njihovim krilima. U drugom smo svi stali. Da smo nastavili u istom ritmu, možda to i ne bi bilo tako. Ali, teško je igrati visok presing 90 minuta", rekao je Lalatović.

Trener Dinama Sergej Borovskij smatra da je rezultat dobar za njegov tim, ali da neće biti lako u revanšu.

"Utakmica je bila veoma teška, posebno u prvom poluvremenu. Protivnik je bio vrlo jak. Napravili smo samo jednu grešku, kada smo primili gol. Ovaj rezultat je za nas pozitivan, ali smo videli da je Vojvodina veoma jaka i neće nam biti lako u revanšu", rekao je Borovskij.

Revanš je narednog četvrtka u Belorusiji.

  • Zeljko Bozic

    02.08.2016 12:55
    Zeljko.bozic61@gmail.com
    Nemoze vosa mnogo,ako mu igraju igraci preko 30god.Pusti vosine bebe da igraju.Stamenic je prosle godine bio starter u kvalifikacijama,a i fizicki je najspremniji i tehnicki najkvalitetniji.dali
  • stevara detelinara

    29.07.2016 12:45
    nisu nista bolji od nas,ko bude vise hteo prolazi
  • Jov

    29.07.2016 10:41
    Voša s onom igrom ne bi dala drugi gol da su igrali do sutra. Babić nije loš, ali generalno Voša nema nikakav napad. Ne znam kako će dati gol u Minsku, osim ako odbrana Dinama ponovo ne napravi neku grešku. Olakšavajuća okolnost je to što ni Dinamo nije ništa posebno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.