Lalatović napustio Vojvodinu posle meča u Novom Pazaru

Nenad Lalatović je danas, posle pobede Vojvodine u Novom Pazaru rezultatom 2:1, saopštio čelnicima kluba da napušta klupu crveno-belih.

Iako još nije potvrđeno, sutra se očekuje zvanično predstavljanje Lalatovića u novom klubu, a to je beogradski Čukarički koji je nedavno ostao bez trenera Lješnjaka posle serije loših rezultata.

Lalatović juče na konferenciji za novinare nije želeo da potvrdi ranije informacije da odlazi iz Novog Sada. Ipak, nakon meča u Novom Pazaru bio je daleko direktniji.

- Moraju svi da znaju da se sa druge pozicije ne ide tako lako. Ne želim da u decembru ja budem taj koji će morati da napusti klub, već ću ga možda napustiti malo ranije. I Zoran Šćepanović je otišao, mada ne znam iz kojih razloga, a decembar je blizu. Nekima smeta moj karakter i to što imam svoj stav, što sam pošten i što svoj posao radim časno, što ne može niko da mi priđe i što to nikada neću dozvoljavati. Da li ću otići ili ne, videćemo sutra. Ja sam dao svoj uslov, a to je da ne može niko da me menja. Želim da se zaštitim i da ne prođem kao neki. Ja nisam neposlušan, već sam samo pošten i kod mene uvek igraju najbolji - rekao je Lalatović.

On je dodao da su ga pogodila današnja skandiranja navijača Vojvodine, koji su ga optužili za izdaju.

- Iznenadili su me naši navijači, jer to nisam zaslužio. Niko ne odlazi tako lako, pa samim tim ni ja. Međutim, imam svoj karakter i stav, a ta moja čvrstina smeta mnogima u srpskom fudbalu - rekao je Lalatović.

Prema pisanju Mocarta, trener crveno-belih se nedavno sukobio sa jednim od članova nove uprave.

Lalatović je u Vojvodinu došao u novembru iz Borca i napravio sjajne rezultate, kako u prošloj, tako i u ovoj sezoni. Vojvodina je trenutno druga u prvenstvu sa šest pobeda i dva remija, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope dogurala je do plej-ofa.

Ko će biti novi novosadskog prvoligaša još nije poznato, a špekuliše se sa nekoliko imena.

  • Ns utopija

    15.09.2016 13:23
    Jedno je sigurno nevinih ovde nema... sve postenjacina do postenjacine
  • Ivan

    15.09.2016 08:22
    Ko umesto Lalata?
    Samo Rastavac bi imao smisla. A čitam da SIVIĆA hoće da dovedu. Ej... Sivića. Kao da nije dosta što uništava mladu reprezentaciju sopstvenom fudbalskom nepismenošću. Ova uprava će izborom novog trenera reći sve o sebi.
  • Zapad

    15.09.2016 08:20
    UPRAVA NAPOLJE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.