Mijić: Dok se ne izmire dugovanja, nema novih pojačanja

Predsednik Upravnog odbora FK Vojvodina Dušan Mijić izjavio je da neće biti novih pojačanja dok se ne izmire prispele obaveze.

On kaže da crveno-beli nemaju pravo da registruju novajlije dok ne plate iznose iz dva sudska spora.

- Zabrana je na snazi zbog neizmirenih dugovanja prema bivšem šefu stručnog štaba Zoranu Mariću u iznosu od oko 21.000 evra i internacionalcu iz Gane Stefanu Apiji, kojem pripada oko 90.000 evra. Marić i Apija su dobili sudske sporove, pa nema ništa od novih igrača dok ne izmirimo ta dva duga - rekao je Mijić za Žurnal.

Vojvodina je nedavno počela pripreme sa starim snagama, izuzev Nikole Ašćerića i Dušana Mićića s kojima su sporazumno raskinuti ugovori.

Mediji su ranije najavljivali da bi u Zvezdu mogli da odu kapiten Dejan Meleg i Bogdan Planić i da su čelnici Vojvodine raspoloženi za pregovore, ali je nakon kažnjavanja Partizana i Zvezda postala vrlo oprezna da ulazi u aranžmane koje će teško uspeti da ispuni, posebno jer je već duže vreme pod posebnom kontrolom UEFA.

Vojvodina će se do 20. januara pripremati u Novom Sadu, a potom se seli u Budvu. Predviđeno je da do tada odigraju jednu pripremnu utakmicu protiv Bačke, na novom terenu s veštačkom travom u Bačkoj Palanci.

  • Zivan

    13.01.2017 17:09
    Nova uprava bi morala naznačiti kojim prihodom misli vratiti dugove. Ne igra evropsko takmičenje, te nema novca od boljih utakmica i skupljih ulaznica, ali ni od UEFA. Sponzori su se povukli, navijači su malobrojni i nevoljni da sitnim e- uplatama sufinansiraju klub, prihodi od domaćih takmišenja su veoma skromni, bankama se već previše duguje, a nema ni ozbiljnije prodaje igrača...
  • ALUMNI

    13.01.2017 16:04
    PA SKROZ OK
    taman da zaigraju naša deca....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.