Vojvodina angažovala Nemca Andreasa Bremea

Legendarni nemački fudbaler Andreas Breme angažovan je u FK Vojvodina za posao pozicioniranja kluba u zemlji i inostranstvu.
Nekadašnji nemački reprezentativac i član Bajern Minhena, Intera i Kajzerslauterna predstavljen je danas u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku u društvu predsednika Nazdornog odbora kluba Dragoslava Vukovića. 
 
"Nijednog trenutka neću se mešati u rad trenera Ivanovića. Moj zadatak jeste da poradim zajedno sa ljudima u upravi da dotaknemo poziciju kakvu i zaslužuje klub takve tradicije i omladinske škole", rekao je Breme. 
 
Kako su naglasili u FKV, "Vojvodina je načinila iskorak u odnosu na uobičajene fudbalske relacije u Srbiji". 
 
Breme će ostati upamćen po tome što je golom iz penala u 85. minutu doneo reprezentaciji Nemačke titulu prvaka sveta u finalu protiv Argentine 1990. godine u Italiji. Za reprezentaciju je nastupio 85 puta, uz osam golova.
  • mrca

    15.02.2017 09:28
    meka
    ovo je nov momenat kako uspeti...ocekujemo rezultate...-----
  • Vojvosadjan

    14.02.2017 08:22
    @..
    Sve i da je cistio klozete ne umanjuje cinjenicu da je bio svetski prvak i da je ostavio trag u najvecim svetskim klubovima i samom fudbalu. Sve sto procitas u novinama 60% odbaci, onih 40% podeli i razmisli dobro o preostalih 10. Pogotovo kad te ozbiljan tabliod provuce kroz ˝toplog zeca˝, imaces i rogove na dupetu ako bude potrebno.
  • ..

    14.02.2017 00:42
    Ovog Bremea?
    http://www.kurir.rs/sport/fudbal/andreas-breme-cisti-toalete-da-bi-preziveo-tuzna-prica-heroja-nemacke-iz-1990-clanak-1579312

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.