Odbojkaši Vojvodine ubedljivi protiv rumunske Arkade

Odbojkaši Vojvodine NS seme, neočekivano lako i brzo, savladali su rumunsku Arkadu iz Galacija sa 3:0, u prvoj utakmici šesnaestine finala CEV kupa.

Pred oko 500 gledalaca u maloj sali Spensa, rezultat po setovima bio je 25:16, 25:21 i 25:22. 

Nezaustavljiv je bio Premović, a ovom pobedom nastavljen je sjajan niz Vojvodine na tri fronta.

- S obzirom na to da smo se kompletirali dan pred utakmicu, veoma sam zadovoljan rezultatom, ali i igrom. Svaka pobeda naših ekipa u Evropi je dragocena, bez obzira ko je protivnik, ali na revanšu za šest dana očekujem potpuno drugu sliku i pune tribine domaćih navijača, ali i nastup Arkade u punom sastavu - rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Nedžad Osmankač.

Revanš u Galaciji igra se naredne srede od 17 časova. Ukoliko domaćin trijumfuje sa 3:0 ili 3:1 igraće se "zlatni" set.

Pobednik ovog dvomeča igraće u 1/8 finala sa boljim iz susreta između Pjaćence i Tirola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Odbojka

Odbojkašice Srbije dobile protivnike u grupi na SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, određeno je današnjim žrebom u Tokiju.

Odbojkašice Srbije u polufinalu EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu u Bakuu pobedila Belorusiju sa 3:0, po setovima 25:19, 25:12, 25:14.

Treća pobeda odbojkašica Srbije na EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je i treću pobedu na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je danas u Gendži bila bolja od selekcije Belgije sa 3:1 u setovima (24:26, 25:20, 25:22, 25: 21).

Odbojkašice u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u drugom kolu Grupe D u Gendžeu pobedila pobedila Holandiju sa 3:0 u setovima.

Odbojkašice pobedom počele Evropsko prvenstvo

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedom je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu, pošto je danas u Gendži, u Azerbejdžanu, slavila protiv selekcije Češke sa 3:0 u setovima (25:22, 25:16, 25:23).

Odbojkašice bez finala Gran prija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana u finale Gran prija, pošto je danas poražena od Brazila posle četiri seta.