Vojvodina ostala bez trofeja u Kupu

Rukometaši Vojvodine nisu uspeli da odbrane trofej u Kupu Srbije pošto su na završnom turniru u Šapcu poraženi od domaćina Metaloplastike rezultatom 26:24.
Tokom prvog poluvremena obe ekipe smenjivale su se u vođstvu, a nijedna nije imala prednost veću od dva gola. 
 
Uoči nastavka Vojvodina je vodila sa 14:13, a onda je usledio petominutni period kada nije postigla gol. Domaća ekipa uspela je da iskoristi lošu seriju Novosađana, pa je povela sa 17:13. 
 
Predvođeni Todorovićem, crveno-beli su napravili seriju od 6:1 i došli do prednosti od 20:18. Ponovo su usledili minuti bez Vošinih golova, te domaćini golovima Golubovića i Ilića dolaze do konačne pobede od 26:24
 
Trofej nacionalnog kupa prvi je za Metaloplastiku nakon 30 godina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".