Srbija ubedljivo poražena od Belorusije

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Belorusije u Nišu sa 36:27, u meču drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Belorusi su gotovo tokom celog susreta u ispunjenom "Čairu" bili u prednosti, prikazali mnogo bolji rukomet i zasluženo slavili.

"Orlovi" su pak nakon fenomenalne partije i pobede u Poljskoj u prvom kolu kvalifikacija, odigrali znatno lošije, bez dovoljno inteziteta u odbrani i sa lošim rešenjima u napadu, pa su nakon velikog koraka napred napravili korak u nazad u borbi za odlazak na šampionat u Hrvatsku 2018. godine.

Najefikasniji u redovima srpskog tima bio je Darko Đukić sa osam golova, dok su Petar Nenadić i Petar Đorđić postigli po pet.

U narednom kolu izabranici Jovice Cvetkovića igraće sa selekcijom Rumunije početkom maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".