Trijumf crveno-belih u Požegi

Bez većih problema, aktuelni rukometni šampion trijumfovao je na gostovanju u Požegi protiv Sloge rezultatom 30:24 u 13. kolu Superlige.

Vojvodina je od samog starta nametnula svoju igru i bila u konstantnom vođstvu. Do poluvremena je imala pet golova viška, a u nastavku u jednom trenutku i osam.

Crveno-bele je predvodio Orbović sa 9 pogodaka, Elezović je postigao 6, Stanković 5, Stojanović 4, Ostojić 3, Jovanović 2 i Grozdanić 1 gol. S druge strane, najefikasniji je kod domaćina bio Krsmančić sa 6 pogodaka.

Ostali favoriti su takođe ostvarili pobede, Zvezda je trijumfovala protiv Morave 33:25, dok je Dinamo bio bolji od Spartaka 19:18. Jugović je ostao na svega dva osvojena boda pošto je i večeras poražen na svom parketu, ovog puta od Metaloplastike 25:19.

Vodi Zvezda sa 23 boda, slede je Dinamo i Vojvodina sa po 21, Spartak i Šampot imaju po 15, itd. U narednom kolu u Novom Sadu u sredu gostuje Partizan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".