Krunić prošla dalje na US openu, Tipsarević završio takmičenje

Aleksandra Krunić savladala je na startu US opena Hrvaticu Ajlu Tomljanović, dok je Argentinac Dijego Švarcman bio bolji od Janka Tipsarevića.
Krunić je 232. igračicu sveta savladala rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Meč je trajao jedan minut preko sat vremena.
 
Na drugoj strani, Tipsarević nije uspeo da izađe na kraj sa Argentincem, inače 33. igračem na ATP listi, koji mu nije dozvolio ni da uzme set. Švarcman je bio bolji rezultatom 3:0 (6:2, 6:4, 7:5), za dva sata i 23 minuta tenisa.
 
Od srpskih predstavnika na terenu je bio još i Viktor Troicki, koji je nakon velike borbe, savladao Slovaka Norberta Gomboša sa 3:2. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.