Bojan Križaj otvara Festival 84 na Jahorini

Najmlađi iz Exitove festivalske porodice, Festival 84, počinje u četvrtak 15. marta na Jahorini i trajaće do nedelje 18. marta.

Na pet dnevnih i noćnih bina nastupiće internacionalne, regionalne i domaće zvezde, kao što su Eric Cloutier, Sigma, Asian Dub Foundation, Umek, Joris Voorn, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, Van Gogh, Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović i mnogi drugi.

Festival se otvara u četvrtak, spustom "mira i prijateljstva", koji će voziti asovi ski-staza iz zemalja bivše Jugoslavije predvođeni skijaškom legendom Bojanom Križajem. Žurke zagrevanja biće održane na dve dnevne bine već od 11h, da bi festival 16. marta otvorio svoje pune kapacitete sa još dve noćne i jednom dnevnom binom.

Celokupna satnica Festivala 84 dostupna je na ovom linku (klikni OVDE).

Pored redovnog festivalskog programa, posetioci će moći da se zabave na brojnim zonama širom festivala i uživaju uz stoni fudbal, popularnu društvenu igru "Čoveče ne ljuti se", tzv. Kolo sreće, Photo boot ili Digital corner uz različite mehanizme aktivacije. 

U nizu društvenih aktivnosti izdvaja se panel pod nazivom "Turizam, kultura i sport povezuju region", kao i pravljenje velikog murala od limenki u kojem će moći da učestvuju svi posetioci festivala i recikliranjem konzervi doprinesu zaštiti životne sredine, dok će Udruženje mladih "Balkanac" snimati dokumentarac koji će slaviti saživot i dobre međususedske odnose.

U prodaji se nalazi ograničen broj ulaznica po ceni od 2.900 dinara za komplet, dok je dnevna karta 1.800 dinara. Prodaju se putem sajta exitfest.org, dok će skuplju cenu karte plaćati oni koji je kupuju na samom ulazu na Festival 84.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit