Snima se rimejk francuskog hita "Nedodirljivi"

Francuski hit film "Nedodirljivi", koji je postigao neverovatan uspeh u čitavom svetu i osvojio brojna priznanja, dobiće američku verziju.
Film je bio nominovan i za Zlatni globus za najbolji strani film.
 
U francuskoj verziji priča se vrti oko bogataša koji ostaje nepokretan nakon nesreće na paraglajdingu, pa dovodi momka iz problematične četvrti Pariza da mu pomogne oko svakodnevnih rituala nege i oporavka.
 
Iz toga se rađa neverovatno prijateljstvo, a cela priča, iako teška, odiše optimizmom i humorom.
 
U američkoj verziji glavne uloge tumačiće komičar Kevin Hart i Brajan Krenston, najpoznatiji po seriji "Breaking bad", tako da sa razlogom imamo velika očekivanja i od ovog rimejka. 
 
Autor: agencije
  • Sendvič

    02.04.2016 10:49
    Svaka čast Vučiću na ovom potezu!!
  • Ivan

    02.04.2016 07:55
    Retardi
    Ovi ameri su stvarno retardi kada moraju ovo da rade... Nikad neće biti isti, a njima je teško da čitaju titlove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.