VIDEO: Trejler za sedmu sezonu "Walking dead"

Zlokobnim rečima izgovorenim u tami u trenutku kada se činilo da nema nade završena je šesta sezona popularne serije "The Walking Dead", a novi trejler u oktobru najavljuje nova uzbuđenja u borbi sa hodajućim mrtvacima, ali i problematičnim ljudima.

U sedmoj sezoni upoznaćemo kralja Ezekiela i njegovog opasnog tigra, ali i saznati prema kome Negan nije imao milosti sa svojom bejzbol palicom omotanom bodljikavom žicom.

Zanimljivo je da ni glumci ne znaju ko je nastradao od Neganove ruke na samom kraju šeste sezone jer je snimljeno 11 mogućih scenarija, odnosno ubijanje svakog od zarobljenih junaka serije.

Nova sezona počinje 24. oktobra kada će sve biti jasnije.

  • Georgina

    26.07.2016 15:14
    Sedma sezona... Mali Karl je već obrucavio.
  • Deep Liman

    25.07.2016 13:13
    Baš vam hvala!
    Taman sam zaboravio, sad sam opet u neizdržu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.