VIDEO: Uskoro stiže nastavak "The Blair Witch Project"

Kada se "The Blair Witch Project" pojavio, izazvao je pravu pometnju.

Dugo se polemisalo da li je to zaista stvarni snimak studenata koji su krenuli da snimaju film o vešticama iz Blera, pa nestali u šumi ili je ipak igrani film rađen kao dokumentarac. Čitava ta zavrzlama dala mu je veliku pažnju i film je postao jedno od najuspešnijih ostvarenja nezavisne produkcije ikada napravljenih. Sa budžetom od samo 60.000 dolara uspeo je da zaradi neverovatnih 248 miliona.

Septembra meseca u bioskope nam stiže nastavak jednostavnog naslova "Blair Witch", a radnja je slična originalu. Grupa studenata odlazi u šumu planine Crna brda, kako bi otkrili misteriju nestanka Džejmsove sestre, za koju mnogi veruju da je povezana sa legendom o vešticama iz Blera.

U početku ekspedicija ima optimističan tok, pogotovu kada se lokalno stanovništvo ponudi da budu vodiči, ali kako se noć približava, zlo prisustvo će im biti novi saputnik. Ubrzo shvataju da je legenda istinitija i strašnija nego što su mogli da pretpostave.

Režiju filma "Blair Witch" radio je Adam Vingard, dok je scenario napisao Sajmon Baret.

Lionsgate film predstavlja publici 16. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.