VIDEO: Objavljen trejler za nastavak "Planete majmuna"

Franšiza "Planeta majmuna" se vraća narednog jula sa filmom "Rat".

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom.

Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

Reditelju filma Metu Rivsu je ovo drugi nastavak "Planete majmuna" na kome radi i kako priznaje, njegova želja i entuzijazam prema ovoj priči ne jenjavaju. Rivs je otkrio da je pre početka pisanja scenarija, pogledao sve delove ponovo, pogotovo film iz 1973. Bitka za Planetu majmuna, koji je bio osnova za novi nastavak.

Film će se naći u domaćim bioskopima od 13. jula 2017. godine, a u glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harelsona, Stiva Zena i Endija Serkiza, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.