Premijera filma "Trainspotting 2" 22. januara u Edinburgu

Film "Trainspotting 2" imaće svetsku premijeru 22. januara u Edinburgu, u kome se i odigrava radnja, a u susret tome prvi "Trainspotting" Denija Bojla biće na repertoaru bioskopa širom Velike Britanije samo 17. januara.
"Trainspotting 2" okuplja originalnu glumačku postavu iz 1996. godine, uključujući Juana Mekgregora i Roberta Karlajla, koji su se ponovo udružili sa rediteljem Denijem Bojlom.
 
Film stiže u britanske bioskope 27. januara, a u američke 3. februara.
 
Autor knjige "Trainspotting" Irvin Velš je nedavno rekao da je Bojl uspeo da preuzme najdinamičnije elemente iz njegovog izdanja, kao i iz nastavka na kome se većim delom film i bazira, ali da to predstavi na savremen način.
 
"Na neki način mi se čini da je film bolji. Ti likovi su postali ikonični i mislim da će ovaj film dodatno učvrstiti njihov status", dodao je Velš.
 
On je ranije otkrio da će u novom filmu njegovi voljeni junaci "na vrlo inovativan način" ući u svet pornografije.
 
"Kažem vam, ovaj film će biti vrlo emotivan zato što vam na neki način poručuje da mislite na sebe. Pomislićete: Šta sam to uradio sa svojim životom?", rekao je Robert Karlajl.
  • Settler

    06.01.2017 14:36
    Joj kad će kod naaaas :)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.