Braća Koen pišu scenario za svoju prvu TV seriju

Američki reditelji Džoel i Itan Koen najavili su da će snimiti svoju prvu televizijsku miniseriju, za koju sami pišu scenario.
Serija pod nazivom Balada Bastera Skraga (The Ballad of Buster Scruggs) odvija se na divljem Zapadu, objavila je televizija Anapurna. 
 
Produkcijska kompanija je najavila da planira da napravi emisiju koristeći "integrisan inovativni i teatarski pristup".
 
Iako je film braće Koen "Fargo" adaptiran u televizijsku seriju oni nisu bili uključeni u taj projekat. Oni su ranije bili nezainteresovani za televiziju.
 
Tako je Itan Koen na Kanskom filmskom festivalu 2015. rekao da nije gledao neku televizijsku seriju "decenijama". "Nije da ne volim televiziju, nego mi je ona strana", dodao je.
 
Braća Koen su medju najviše nagradjivanim filmskim rediteljima, sa ukupno 120 priznanja, od kojih četiri Oskara, uključujući i za najbolji film "Nema zemlje za starce", 2007. godine. 
  • neistina

    21.01.2017 19:28
    Koenovi su producenti serije "Fargo". Nije istina da bi to bila njihova prva tv serija.

    http://www.imdb.com/title/tt2802850/fullcredits?ref_=tt_ov_st_sm

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.