Stiže nova sezona serije "Dosije X"

Seriju "X files" ponovo ćemo moći da gledamo na malim ekranima, objavio je TV Foks.
Stiže nova sezona serije "Dosije X"
Foto: 021

Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vraćaju se u ulozi FBI agenata Moldera i Skali, a kreator serije Kris Karter će režirati novu sezonu.

Produkcija počinje ovog leta, a serija će biti emitovana tokom sezone 2017/2018.

"Sjajnu TV seriju obeležili su legendarni glumci, bogata priča i maštoviti kreatori. To su samo neki od razloga snažnog uticaja na milionsku publiku širom sveta. Krisova kreativnost sa briljantnošću Dejvida i Džilijan nastaviće ovaj fenomen pop kulture i jedva čekam da vidim novu sezonu 'Dosijea X'", rekao je Dejvid Meden, predsednik Fox Broadcastinga.

Prošle godine je emitovano šest epizoda "Dosijea X" nakon čega niko nije verovao da je ponovno okupljanje glumaca uopšte moguće. Sezona 11 donosi 10 novih epizoda.

Podsećamo, popularna serija je počela sa prikazivanjem u septembru 1993. godine i tokom devet sezona emitovanja stekla je ogromnu popularnost. Osvojila je šesnaest Emi nagrada, pet Zlatnih globusa i Pibodi nagradu.

  • NSdjanin

    24.04.2017 14:41
    Ko...
    ...je uopšte ovo tražio. I ovo što su prošle godine uradili je bilo očajno. Loše priče, drvena gluma, i usiljene fore ponovljene iz prethodnih (boljih) epizoda. Iako sam nekada voleo ovu seriju, postala je teško đubre.
  • Neđo iz Laktaša

    24.04.2017 09:37
    Nestalo keša - mora da se arbajt!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.