Snima se film o Madoni, kraljica popa nezadovoljna

Producentska kuća Universal snimiće film od Madoni pod nazivom "Blonde Ambition" koji će prikazati borbu ove velike pop dive u muzičkoj industriji.
Snima se film o Madoni, kraljica popa nezadovoljna
Foto: 021

Film će pratiti Madoninu priču koja započinje 1980-ih godina, a biće prikazano sve kroz šta je ona morala da prođe pre nego što je snimila prvi album u vreme kada je muzička industrija gledala na žene kao potrošnu robu. U filmu će takođe biti prikazan i ljubavni život Madone.

Još nije poznato ko će glumiti kraljicu popa, a "Blonde Ambition" će biti prvi filmski aranžman scenaristkinje Elize Holander. Ovaj film prošle godine se našao na vrhu takozvane Crne liste najboljih scenarija u Holivudu koji nisu došli do produkcije.

Međutim, Madona nije oduševljena snimanjem ovog filma, što je prokomentarisala na Instagramu.

"Niko ne zna šta ja znam i šta sam videla. Samo ja mogu ispričati svoju priču. Svi drugi koji to pokušaju su šarlatani koji traže slavu bez da urade ikakav posao. To je bolest našeg društva", napisala je Madona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.