VIDEO: Objavljen kratak film-objašnjenje kraja "Prometeja" pred premijeru novog "Aliena"

Samo desetak dana pre premijere filma "Alien: Covenant", 20th Century Fox je objavio kratak film u kojem je objašnjen kraj, tj. neviđeni nastavak putovanja preživelih junaka u filmu Prometheus iz 2012. godine.
VIDEO: Objavljen kratak film-objašnjenje kraja "Prometeja" pred premijeru novog "Aliena"
Foto: 021

Da podsetimo, "Prometheus" je bio prvi film u seriji prethodnika glavnog dela franšize "Alien". Pre nego što obožavaoci SF-a pogledaju novi "Covenant", kreatori su priložili kratko objašnjenje kraja "Prometheusa".

Naime, naučnica Elizabet Šo i kiborg Dejvid su na kraju filma uspeli da se domognu broda Inženjera krenuvši ka matičnoj planeti kreatora ljudske vrste. Ipak, mnogi su ostali nezadovoljni načinom kako je kraj prezentovan.

To je mesto gde se pojavljuje kratak film "The Crossing" u kojem Dejvid kroz naraciju prepričava događaje koji gledaoci nisu mogli da vide. Ono što je najvažnije, oboje stižu na planetu Inženjera.

Za fanove verovatno najpoznatije SF franšize ostaje nada da će "Prometheus" dobiti još veći smisao kada dođe 12. maj, datum premijere filma "Alien: Covenant" kojeg potpisuje Ridli Skot.

  • Gorokolj

    05.02.2022 15:46
    Naslov?
    Gola voda i jedan i drugi film

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.