Potvrđeno: Vraća se serija "Vil i Grejs"

Posle mnogo spekulacija, konačno je potvrđeno - serija "Vil i Grejs" se vraća na male ekrane i to ove godine.
Glumica Megan Mulali koja igra legendarnu Karen Voker, objavila je prvi promo poster za nastavak serije.
 
"Uzbuđeni smo što se na male ekrane vraća jedna od najzabavnijih i najvažnijih komedija u istoriji NBC", rekao je predsednik upravnog odbora te televizijske kuće Robert Grinblat. "Ova serija je bila prelomna za mnoge teme - od gej prava do politike - i upakovana u vrckavu pop kulturu", dodao je Grinblat.
 
 
Debra Mesing, Erik Mekormak, Šon Hejs i Megan Mulali nakratko su se okupili u reklami koja poziva birače na glasanje pre predsedničkih izbora u SAD, što je podstaklo takvu lavinu pozitivnih komentara, da se NBC odlučio na povratak "Vil i Grejs".
 
Jedan od najuspešnijih sitkoma te televizije prikazivan je između 1998. i 2006. i nominovan je za 83 nagrade, od kojih je osvojio 16.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.