Švarceneger snima nastavak hita iz osamdesetih

Arnold Švarceneger je nedavno otkrio da je počeo da radi na filmu "Triplets" (Trojke), nastavku komedije "Blizanci" (Twins) iz 1988. godine, kao i da bi snimanje moglo da počne ove godine.
Švarceneger snima nastavak hita iz osamdesetih
Foto: 021

Švarceneger, koji je svojim ulogama iz '80-ih godina vladao holivudskim akcionim blokbasterima, napravio je neočekivan preokret kada je prihvatio ulogu u komediji "Blizanci", reditelja Ajvana Rajtmana, gde je igrao brata blizanca Denija Devita. Njihovi likovi u filmu rođeni su kao deo genetskog eksperimenta u kome je surogat majka rodila dve bebe, samo što su jednoj pripali superiorni geni (Švarceneger) dok je drugi bio nešto lošije sreće (Devito).

Na razvoju ideje o nastavku radi se više godina, a poslednje informacije iz 2015. glasile su da je rad na scenariju u toku.

U jednom nedavnom intervjuu, Švarceneger je otkrio da će se njemu i Devitu, odnosno njihovoj filmskoj porodici, u nastavku pridružiti i zvezda mnogobrojnih komedija Edi Marfi, kao i da će snimanje početi do kraja 2017. godine.

Mediji spekulišu da bi, ukoliko se scenario bude odvijao u stilu prethodnog, Marfijev lik najverovatnije mogao da bude treća nepoznata beba iz eksperimenta za koju glavni likovi saznaju u današnje vreme.

"Upravo radimo na 'Trojkama'. To mi je, trenutno, glavni prioritet. To je nešto što pokušavam da uradim već 20 godina. Reditelj Ajvan Rajtman veruje u to. Deni Devito veruje u to, i uvek je verovao. I Edi Marfi veruje u to. Ti će biti sjajno, i svi jedva čekamo", izjavio je Arnold Švarceneger.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.