Danijel Krejg će ipak ponovo igrati Džejmsa Bonda

Iako je 2015. izjavio da bi radije "presekao vene" nego još jednom glumio Džejmsa Bonda, Danijel Krejg je, navodno, sve bliže ideji da zaigra u svom petom filmu kao agent 007.
Nakon skoro godinu dana nagađanja oko toga da li će Krejg penzionisati Džejmsa Bonda i pomahnitalog medijskog utrkivanja ko bi mogao biti njegov naslednik, britanski Miror piše da je 49-godišnji Krejg ipak pristao na još jedan film, dok će Adel ponovo pevati naslovnu numeru. 
 
Na osnovu više neimenovanih izvora, list navodi da je producentkinja Barbara Brokoli uspela da "privoli Krejga" da još jednom odglumi čuvenog špijuna, uprkos njegovom prvobitnom protivljenju. Iako još nije ozvanično, moguće je i da im se pridruži Adel, nakon uspeha pesme "Skajfal" - prve Bondove teme koja je osvojila Gremi, BRIT i Oskara. 
 
"Krejg i Adel su tim koji pobeđuje, garanti za uspeh i za zaradu. Trebalo mu je dosta vremena da razmisli, ali Danijel se predomislio i veruje se da je on ponovo 007", rekao je anonimni izvor i dodao da je Adel manje izvesna. 
 
Mesecima su mediji licitirali ko bi mogao biti novi Bond - Idris Elba, Tom Hidlston, Majkl Fasbender i Džejms Norton nazivani su najozbiljnijim kandidatima - ali ne čudi što su producenti bili rešeni da vrate Krejga jer im je doneo ogroman uspeh od kada se 2005. prvi put pojavio kao Bond u "Kazinu Rojalu". 
 
Glumac je potom snimio još tri filma, ali je delovao nepopustljivo u odluci da mu je "Spektar", u kojem su sva četiri filma lepo "uvezana", ujedno i poslednji angažman. Novi - 25. film o Bondu, trebalo bi da bude spreman za bioskope u oktobru iduće godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.