FOTO: Objavljena prva fotografija Ramija Maleka kao Fredija Merkjurija

U biografskom filmu o grupi "Queen", Rami Malek će imati težak zadatak da prenese temperament muzičke legende.
Malo je ljudi u muzičkoj istoriji koji su tako prepozantljivi kao Fredi Merkjuri, frontmen grupe "Queen". Ne samo njegovo lice, već pre svega njegov četvorooktavni glas i eksplozivna ličnost. 
 
Rami Malek je vrlo svestan toga.  
 
"Kada imaš mogućnost da otvoriš oči i vidiš neku drugu osobu kako gleda u tebe iz ogledala, to je vrlo afirmišući trenutak", rekao je Malek prisećajući se prvog trenutka kada je stavio scensku šminku i periku, i u odrazu video muzičku legendu, piše "Time". 
 
On se trenutno priprema za ulogu Merkjuria u "Boemskoj rapsodiji" (od 25. decembra 2018), filmu Brajana Singera koji je zamišljen kao retrospektiva grupe "Queen" od 1970. godine, kada se Fred udružio sa Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom, sve do poslednjeg nastupa benda 1985. godine. 
 
"U delovima filma sa pevačkim sekvencama gledaćemo da koristimo Fredijev glas što je više moguće, ali i moj isto tako", rekao je Malek. 
 
Merkjuri bi u utorak napunio 71 godinu i upravo je tad objavljena prva fotografija Maleka kao Merkjurija.
 
  • Schade

    07.09.2017 12:14
    Die erste Blick: nažalost nedovoljno uvetljivo. Freddie je potpuno savršen . Neponovljiv je njegov božanski dar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.