Crtani Pepa Prase ponovo zabranjen u Australiji

Britanski crtani film Pepa Prase ponovo je u centru pažnje u Australiji i to zbog pauka.
Crtani Pepa Prase ponovo zabranjen u Australiji
Foto: 021
Epizoda crtanog filma koja prikazuje Pepu kako pronalazi pauka u sudoperi, nazvana "Gospodin tanke noge", povučena je iz programa u Australiji po drugi put.
 
Zbog tvrdnje da su pauci bezopasni, epizoda je podigla tenziju u australijskoj javnosti. "Nema potrebe da se plašiš Pepa, to su male životinje i ne mogu ti nauditi“, kaže otac Pepi u crtanom filmu.
 
U Britaniji možda i ne mogu, ali u Australiji je situacija potpuno drugačija, što je već poznato.
 
Javnost je nakon ponovnog emitovanja epizode protestovala, tvrdeći da australijska deca moraju biti upoznata sa opasnim otrovnim paucima koji postoje u toj zemlji. Nakon negodovanja, medijska kuća je ipak obećala da više neće emitovati spornu epizodu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.