Posle 33 godine biće prikazana nikad emitovana epizoda Mućki

Fanovi Mućki dobiće priliku da pogledaju nikada do sada objavljenu epizodu.
 Ova epizoda snimljena je 1984. godine. Epizoda je posebno dirljiva, pišu britasnki mediji, jer je ujedno i poslednja u kojoj se pojavljuje Lenard Pirs u ulozi dede. Pirs je iznenada preminuo od posledica srčanog udara, a na njegovo mesto došao je ujka Albert, kojeg je glumio Baster Merifild.
 
U ulozi specijalnog producenta našao se konzorcijum "Maureen Oilfield", a cilj je bio edukovati školarce o izdvajanju sirove nafte i masovnoj proizvodnji.
 
A ko će bolje da nauči decu o surovom svetu biznisa od Dereka Del Boja Trotera?
 
Zaplet, pišu mediji, čista je pekamška perfekcija, i nimalo začuđujuće prikazuje Troterove koji su se upetljali u sumnjivu "obogatićemo se na brzinu" šemu. Del Boj misli da je uboo pravi dogovor kada je kupio platformu za podmorsko bušenje za samo 400 funti, i planira da izvuče nešto nafte za sebe.
 
Sudeći po planu koji je izložio dedi i Rodniju, sasvim je jasno da Del ne zna apsolutno ništa o bezbednosti kada je reč o ovoj vrsti posla: "Pritajićemo se na našem brodu neko vreme i čekaćemo da se jedna od velikih naftnih kompanija pomeri i iskoristićemo njihovu rupu".
 
Nažalost, Troterovi su veoma brzo uvideli da su prevareni i da neće postati multi-milijarderi. Scene iz "Dozvole za bušenje" biće emitovane po prvi put tokom UKTV Gold Channel serije "Priča o Mućkama", u kojoj će gledaoci moći da pogledaju i intervjue sa glumcima, zanimljive greške, kao i scene nastale između snimanja.
  • Goxns

    15.09.2017 17:56
    Ne
    Ova epizoda je prikazana pre 10ak godina.
  • sišli sa tv

    12.09.2017 14:43
    mi smo kao oni. cesto sebe uhvatim u slicnim situacijama.
  • X

    12.09.2017 14:20
    Deja vu
    Tako je, davno viđeno. A ima ih još par nedovršenih, delova, takođe viđenih.
    A intervjue sa Delom i Rodnijem vam ja prevedoh, odavno.
    Ma, sve već imamo, osim tih vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.