Snimaće se poslednja sezona "House of Cards", ali bez Spejsija

Kompanija Netflix saopštila je da će snimanje poslednje, šeste sezone serije "House of Cards" započeti naredne godine, ali bez glavne zvezde, glumca Kevina Spejsija, suočenog s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje.
Portparolka Netflixa je rekla da će poslednja sezona imati osam epizoda, da će snimanje početi početkom 2018, ali bez Spejsija.  
 
Serija prati život i karijeru američkog političara Frenka Andervuda, kojeg je igrao Spejsi i njegovu suprugu Kler.  
 
U središtu poslednje sezone biće glumica Robin Rajt koja u seriji tumači lik Kler. U petoj sezoni serijala postala je američka predsednica.  
 
Dvostruki oskarovac Spejsi posednjih nekoliko meseci se suočava s nizom optužbi za seksualno uznemiravanje muških kolega, glumaca i reditelja. Nakon skandala javno je objavio da pripada gej populaciji.
  • Guliver

    06.12.2017 09:37
    @pera
    Nadam se da su vaša majka, sestra ili žena žrtve te "feminističke propagande" i da su jednako plaćene kao i njihove kolege za isti posao, jer u protivnom sigurno ne biste tako baljezgali.
  • Netfucks

    05.12.2017 21:05
    Svet laznih moralnih lesinara. Uzas. Nadam se da ce Kevin izdrzati ove grozne udarce na njegov zivot, privatnost i unistenu karijeru. USA je postala najgora drzava na svetu, librali koji su ustvari hipsteri moralisti feministi, google, facebook, lazne vesti. Ceo svet je u problemu kada USA umesto svetionika postane nekontrolisani libtard zoo.
  • pera

    05.12.2017 15:12
    ..
    Taman dobro i da se serija zavrsi posle pete sezone. Ovu novu feministicku propagandu niko ziv nece gledati. Robin se i ranije bunila sto nije isto placena kao Spejsi. Sad ce da vidi zasto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.