Izabrana najbolja humoristička serija svih vremena

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humorističku seriju svih vremena i prema njihovim glasovima u pitanju su "Prijatelji".
Pobednika je odlučilo skoro 570.000 glasova, što je "Prijatelje" pozicioniralo na ubedljivo prvo mesto. Serija je emitovana od 1994. do 2004. godine i veoma brzo je postala jedna od najprepoznatljivijih televizijskih serija. 
 
Autori serije su Dejvid Krejn i Marta Kofman, a uloga u seriji među zvezde lansirala je Dženifer Aniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Lisu Kudrou, Meta Leblanka i Dejvida Švimera. 
 
Prema glasovima posetilaca Rankera, druga najbolja serija svih vremena je "Sajnfeld", slede "Simpsonovi", "Kafić Uzdravlje", pa "Teorija velikog praska". Na šestom mestu je serija "Kancelarija", sedma je "Lude sedamdesete", zatim "Mash", pa "Kako sam upoznao vašu majku" i na desetom mestu "Svi vole Rejmonda". 
 
Ovo nije prvo priznanje ovakve vrste za "Prijatelje". Godine 2013. našli su se na vrhu IMDB-ove liste najboljih serija svih vremena.
  • marko

    29.01.2018 16:53
    Samo americke
    Mozda, ali uzimajuci u obzir samo americke serije. Ne vidim ijednu bolju od "Mucki", a posto je proslo 30+ godina, sumnjam da ce je i biti ikada...
  • ***

    23.01.2018 08:12
    A Benny Hill?
  • deda

    23.01.2018 08:06
    ocigledno samo njihova produkcija, oni sebe smatraju svetom, sve ostalo su turisticke destinacije, dal se takmicili u bacanju jaja, seci balvana, vijanju prasica il basketu -njihov prvak je svetski prvak i vozdra

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.