Bira se najsmešniji televizijski lik

Na portalu Ranker nalazi se anketa o tome najsmešnijim televizijskim likovima.
Prvo mesto zauzeo je Piter Grifin iz crtanog filma "Porodični čovek". Ipak, Grifin vodi tešku borbu s Erikom Kartmenom iz "Saut Parka" koji se nalazi na drugom mestu. 
 
Treće mesto zauzeo je još jedan lik iz "Porodičnog čoveka", Stivi Grifin, a legendarni Homer Simpson našao se tek na četvrtom mestu. 
 
Za neanimirane junake, čini se, nije bilo mesta na samom vrhu lestvice pa je prvi "stvaran" lik završio na petom mestu, a to je Šeldon Kuper iz "Štrebera". Nakon njega je Fil Danfi iz "Moderne porodice", pa detektiv Džejk Peralta iz "Bruklin 9-9". Osmi je Sterling Arčer iz "Arčera", deveti Čarli Keli iz "Uvek je sunčano u Filadelfiji", a na desetom mestu našao se Rej Holt iz "Bruklin 9-9". 
 
Celu listu možete pogledati OVDE.
  • @gari

    04.04.2018 08:48
    Da si pročitao celu vest i posetio link video bi da je glasanje za najsmešnijeg lika iz serija koje se trenutno prikazuju na TV-u, Treći kamen od sunca i Bračne vode se ne prikazuju već godinama. The Funniest Characters Currently on TV https://www.ranker.com/list/funny-current-tv-characters/ranker-tv?var=8&utm_expid=16418821-388.8yjUEguUSkGHvlaagyulMg.2&ref=browse_rerank&l=2&pos=4&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.ranker.com%2Flist-of%2Ftv%3Fref%3Dmainnav
  • gari

    03.04.2018 09:55
    Al Bandi iz Bračnih voda? Dik Solomon put Trećeg kamena od Sunca? Pa Šeldon je najvećem broju ljudi iritantan od početka serije. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.