FOTO: Dedpul tražio da bude deo Osvetnika i dobio odgovor Tonija Starka

Ukoliko ste već odgledali dugoočekivani film "Osvetnici: Rat beskraja" da li ste se zapitali kako bi stvari izgledale da je i Dedpul bio među njima?
Da se ovaj antiheroj pitao, i njega biste gledali u ovom filmu, ali Toniju Starku ne pada na pamet da tako nešto dozvoli.
 
Glumac Rajan Rejnolds je na svom Tviter nalogu podelio fotografiju pisma koje mu je stiglo od Tonija kao odgovor na njegovu molbu da se pridruži Osvetnicima.
 
"Ne. Apsolutno ne. Idi smaraj profesora Iksa. Ne", piše kratko i jasno uz potpis Tonija Starka na dnu.
 
 
Rajan je ovu komičnu situaciju iskoristio da čestita svojim kolegama na uspešnom filmu i rekordnim zaradama koje je već ostvario u Americi.
 
"Od lika koji nikada ne zna kada bi trebalo da odustane, drago mi je što i vi nikad niste. Čestitke", napisao je Rajan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.