Izabran najbolji Marvelov glumac

Posetioci sajta Ranker odgovarali su na pitanje koji je najbolji Marvelov glumac u istoriji, a rezultati su pokazali da ta titula pripada glumcu Robertu Dauniju Džunioru, koji tumači Ajron Mena.
Zahvaljujući sarkazmu i briljantnom umu, Daunijevo tumačenje uloge Tonija Starka proglašeno je najboljim, piše "Independent". 
 
Na drugom mestu našao se glumac Džejms Mekavoj, koji tumači lik Profesora Iks u X-Menu, a treća pozicija pripala je Hjuu Džekmenu koji tumači lik Vulverina. 
 
Preostali deo liste izgleda ovako: 
 
1. Robert Dauni Džunior - Toni Stark / Ajron Men
2. Džejms Mekavoj - Profesor Iks
3. Hju Džekmen - Vulverin
4. Tomi Li Džouns - Pukovnik Čester Filips
5. Tom Hidlston - Loki
6. Džej Kej Simons - Dž. Džona Džejmson
7. Sten Li
8. Hugo Viving - Johan Šmit/Crvena lobanja 
9. Kris Evans - Kapetan Amerika / Stiv Rodžers
10. Mark Rafalo - Hulk

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.