Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since 82 na Dance Areni

Richie Hawtin, jedan od najvećih elektronskih umetnika svih vremena nastupiće na Dance Areni u nedelju, 10. jula na Exit festivalu.

Biće to globalna premijera njegovog novog nastupa uživo. Tehno ikona i revolucionar, zaslužan za popularizaciju elektronske muzike i brojne tehnološke inovacije, sarađuje sa produkcijskim timom Exit festivala još od oktobra prošle godine na svim kreativnim i tehničkim detaljima, koji će biti objavljeni naknadno na globalnom nivou.

Na Dance Arenu svoj dolazak 9. jula je potvrdila i britanska DJ senzacija Hot Since 82, dok je listu izvođača za petak 8. jula pojačao škotski DJ i producent Jackmaster. Novu generaciju popularnih producenata predstavljaće i londonski tandem MANT.

Otvorena akcija 4+1

Pokrenuta je akcija Exit fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za Exit, trodnevne Sea Dance ili za celu Exit Avanturu, petu dobija na poklon. Svih pet ulaznica moraju biti iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Autor: 021

  • Milan

    27.04.2016 13:24
    A na Main Stage-u nema niti jedan rok bend, eto sta je ostalo od Exit festivala...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.